Arama
Arama Sonuçları
İlçenin sevilen siması hayatını kaybetti
Kastamonu Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören Sefa Kayacan hayatını kaybetti.
Genç yaşta hayatını kaybetti
Geçtiğimiz hafta sonu rahatsızlığı sonrasında hayatını kaybeden genç eczacı, hayatını kaybetti.
Kastamonulu Merve, bebeğiyle birlikte hayatını kaybetti
İstanbul’da yaşayan Cideli hemşehrimiz Merve Erenler, geçirdiği kaza sonrasında karnındaki 5 aylık bebeği ile hayatını kaybetti.
Severek tükettiğimiz o besinler beyin kanama riskini arttırıyor
Beyin kanamasının ana nedeni olarak travmalar gösteriliyor ayrıca kişi herhangi bir travma yaşamasa da beyin kanaması geçirebiliyor. Tüketilen besinlerin, eşlik eden genetik rahatsızlıkların beyin kanaması riskini artırdığı ise bir gerçek!
Taşköprü’de kesim yapan muhtarın üzerine dal düştü
Taşköprü ilçesinde kesim yaptığı sırada üzerine dal parçası düşen köy muhtarı yaralandı.
Kastamonu'da 1 ayda 4 işçi öldü
İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi (İSİG Meclisi) iş cinayetlerine ilişkin temmuz ayı raporunu açıkladı. Temmuz ayında en az 182 işçi hayatını kaybetti. 2023 yılının ilk yedi ayında ise 1051 işçi hayatını kaybetti.
Muhtar Boyacı'nın acı günü
Honsalar Mahallesi Muhtarı Ramazan Boyacı'nın teyzesi Gülşen Güvenici geçirdiği beyin kanaması nedeniyle hayatını kaybetti.
Ölen oğlunun üzüntüsüne dayamayan şehit babası kalbine yenildi
1995 yılında Kuzey Irak’ta şehit olan Piyade Er Ahmet Baş’ın kardeşi Mustafa Baş, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Oğlunun ölüm haberini alan Şehit Babası Mehmet Baş’ta, kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.
Toprak kaydı; UMKE vardı!
Şiddetli yağışların etkisini hissettirdiği Bozkurt, Çatalzeytin ve İnebolu ilçelerinde heyelanlar nedeniyle köylerde mahsur kalan hastalara UMKE ekipleri ulaştı.
Kastamonulu yazar, hayatını kaybetti
Edebiyat dünyamıza önemli eserler kazandırmış olan Kastamonu Taşköprülü araştırmacı gazeteci, yazar Ş. Adnan Şenel Ankara’da vefat etti.
Taşköprülü avukatın ölüm sebebi belli oldu
Geçtiğimiz aylarda evinde ölü bulunan avukatın ölüm sebebi belli oldu.dddddddddd
“Uzmanı tarafından hasat yapılırsa, vaka sayıları azalacak”
Kastamonu’da özellikle ceviz ve kestane hasadının başlaması ile birlikte ağaçtan düşen 3 kişi hayatını kaybederken, yıl boyunca il genelinde ağaçtan düşerek yaralananların sayısı 125’i geçti. Uzmanlar, vatandaşları daha dikkatli olmaları konusunda uyararak, hasadı tecrübeli kişilerin yapması gerektiğini söyledi.
Doğum gününde hayatını kaybetti
Kastamonu Sivil toplum kuruluşlarının sevilen ismi, Kastamonulu iş adamı İsmail Erşahin’nin ablası Fatma Demir, 75 yaşında hayatını kaybetti.
Önder, son yolcuğuna uğurlandı
Geçirdiği beyin kanaması sonucu tedavi gördüğü Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 43 yaşında hayatını kaybeden Belediye Meclis Üyesi İsmail Hakkı Önder için Belediye Başkanlığı önünde tören düzenlendi
MHP'li Önder, yaşam savaşını kaybetti
MHP'li Kastamonu Belediye Meclis Üyesi İsmail Hakkı Önder, 14 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
‘Seçilenlerin söz hakkı kısıtlanamaz’
CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin, partisinin il binası önünde yaptığı basın açıklamasında, geçtiğimiz gün Belediye Meclisi’nde Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu ve CHP’li Meclis üyeleri arasında yaşanan tartışmaya tepki gösterdi
'Kritik durumdayız, hayır duamızı eksik etmeyelim'
Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, geçtiğimiz hafta beyin kanaması geçiren MHP Belediye Meclis üyesi İsmail Hakkı Önder'in son durumu hakkında bilgilendirmelerde bulundu
MHP'li belediye meclis üyesi beyin kanaması geçirdi
Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Belediye Meclis Üyesi İsmail Hakkı Önder, beyin kanaması geçirdi.
Bunamaya Çare Olabilir!
Bilim adamları, farelerin hafızasını ''etkinleştiren veya devredışı bırakan'' bir yöntem buldu. Araştırmanın, insanlarda bunamaya, beyin kanamasına ya da travmaya bağlı hafıza sorunlarının tedavisine ışık tutması umuluyor.